Όροι Χρήσης & Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου

Όροι Χρήσης & Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου (privacy policy) ιστοτόπου epiplodeiktis.gr

Η ιστοσελίδα epiplodeiktis.gr παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες / πελάτες της σύμφωνα με τους ακόλουθους Όρους Χρήσης.

Η ανάγνωση του παρόντος κειμένου απαιτείται πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της εταιρίας.

Η epiplodeiktis.gr δηλώνει στον επισκέπτη. Ότι τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα της να είναι πλήρη, ακριβή και αξιόπιστα.

  • Πνευματική ιδιοκτησία

Η ιστοσελίδα www.epiplodeiktis.gr και το περιεχόμενο της (συμπεριλαμβανομένων ιδεών, κειμένων, γραφικών, εικόνων. Φωτογραφιών, σχεδίων, λογισμικού, συνδέσμων, newsletter κλπ) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας Επιπλοδείκτης. Προστατεύονται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς επίσης η παρουσίαση στην ιστοσελίδα. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Η αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας. Η παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου, επανέκδοση, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της. Μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν γραπτής άδειας της από τους διαχειριστές της ή οπιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου πνευματικών δικαιωμάτων.

  • Περιορισμός ευθύνης

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει “συνδέσμους” προς άλλα web sites για τα οποία δεν φέρει καμιά ευθύνη τόσο για το περιεχόμενο τους όσο και για τους Όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτά ακολουθούν.

Shopping Cart

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies… Περισσότερα…